Ingineri Locali
de Teren

Avem trei niveluri de suport IT care se vor potrivi nevoilor dvs. de afaceri. Lasă-ne să fim partenerul tău tehnologic de încredere!

Vă putem gestiona infrastructura prin aplicarea soluțiilor noastre IT

Ingineri Locali de Teren

OxygenTech oferă acces la tehnicieni de teren cu experiență și certificare, gata să vă ajute, indiferent de locația dvs., să instaleze sau să depaneze orice tip de echipament la fața locului.

Capacități de Service IT

Servicii IMAC

IMAC” înseamnă Installs, Moves, Adds, and Changes – cele patru nevoi principale ale unei infrastructuri IT. OxygenTech oferă soluții IMAC pe termen lung și pe termen scurt pentru a se conforma unei game largi de nevoi de afaceri.

Pregătirea instalării în afara amplasamentului

Credem că instalările și lansările IT ar trebui să fie efectuate cu cât mai puține întreruperi ale operațiunilor dumneavoastră de zi cu zi. De aceea, completăm cât mai mult posibil în afara locației, inclusiv punerea în funcțiune, instalarea software-ului, imagistica personalizată și testarea. De asemenea, putem stoca echipamente în afara amplasamentului în numele dumneavoastră.

Servicii de instalare la fața locului

Vom gestiona procesul de instalare de la început până la sfârșit – ne vom ocupa de transportul/transportul la sediul dumneavoastră, de instalarea la fața locului, de inițializare și de testare. De asemenea, putem efectua teste personalizate, adaptate mediului dumneavoastră specific.

Mișcări, completări și modificări

Similar instalărilor și lansărilor IT, echipa noastră experimentată de ingineri acreditați poate oferi, de asemenea, mutări complet gestionate, completări (de componente hardware și software) și modificări (la componente hardware și software, plus actualizări de sistem și modificări de configurare).

Servicii flexibile de instalare IT

Echipa noastră locală de inginerie IT are capacitatea de a livra lansări și instalări extinse în intervale de timp scurte. Abordarea noastră flexibilă înseamnă că putem oferi și serviciile noastre la fața locului în afara programului dumneavoastră de lucru, pentru a minimiza întreruperile operațiunilor companiei dumneavoastră.

Echipe de instalare dedicate

Pentru instalări și lansări la scară largă, stabilim de obicei o echipă de instalare dedicată, formată din manageri de proiect, consultanți și ingineri pentru a proiecta, gestiona și implementa lansarea dumneavoastră.

Echipe de instalare dedicate

Pentru instalări și lansări la scară largă, stabilim de obicei o echipă de instalare dedicată, care cuprinde manageri de proiect, consultanți și ingineri pentru a proiecta, gestiona și implementa lansarea dumneavoastră.

De ce OxygenTech Field Service?

OxygenTech Field Service vine cu instrumentul ITSM bazat pe blockchain, care permite livrarea de servicii de teren end-to-end îmbogățite cu automatizare, oferind o experiență de servicii fără întreruperi, de la ridicarea de tichete până la rezoluție, facturare și gestionarea facturilor.

Costuri reduse

Abordarea noastră structurată a planificării și furnizării de servicii ajută, de asemenea, să ne asigurăm că instalațiile sunt întotdeauna finalizate la timp și în limita bugetului.

Risc redus

Lucrând conform celor mai bune practici ITIL și metodologii structurate, putem contribui la reducerea riscului instalațiilor la scară largă. Toate procesele noastre sunt complet documentate și vom furniza o raportare completă a serviciilor prestate.

Resurse interne suplimentare

Serviciile noastre de teren vă pot ajuta să vă eliberați echipa internă de povara sarcinilor de zi cu zi, obișnuite, permițându-le să se concentreze pe activitățile dvs. de bază ale afacerii. Abordarea noastră ajută, de asemenea, la reducerea nevoii de resurse interne de management.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați la 031 4100 600

Întrebări Obișnuite

Cu abonamentul lunar, veți beneficia de asistența noastră Service Desk atunci când aveți nevoie de ajutor instant. Când aveți întrebări și aveți nevoie de răspunsuri imediat, echipa noastră 24/7 Service Desk acționează ca un singur punct de contact pentru a oferi atât suport reactiv, cât și administrativ pentru sarcinile de rutină.
Când trimiteți un ticket, va trebui să trimitem un tehnician la locația specificată de tine. Timpul necesar tehnicianului pentru a rezolva problema solicitată este facturat la oră.
Serviciul de asistență IT vă oferă acces instantaneu la platformă și vă permite să trimiteți tickete. Este ideal pentru o cerere sau un proiect unic, permițându-vă să solicitați cu ușurință un tehnician să fie expediat la fața locului.
Angajăm doar profesioniști calificați și cu experiență pentru a ne asigura că oferim clienților noștri soluții și servicii ITde calitate.
Adăugăm permanent servicii și locații noi în portofoliul nostru. Dacă un oraș nu este încă disponibil, vă rugăm să ne contactați și vom lucra cu dvs. remote pentru a rezolva problema solicitată.
OxygenTech a prevăzut așteptările și cerințele dvs. de servicii IT și generează automat acordul de service IT ca document legal. Odată semnat digital, se transformă în contract de servicii IT pentru a asigura transparența și un proces automat de facturare.
Securitatea datelor tale este prioritatea noastră. Platforma OxygenTech cuprinde ingineri la nivel local, dar fiecare client are un profil de utilizator dedicat cu acces exclusiv la date.
Anularea este efectivă la sfârșitul perioadei curente de abonament. Pentru Planul anual, anularea este efectivă la sfârșitul anului pentru care ați plătit. Pentru planul lunar, anularea este efectivă la sfârșitul lunii pentru care ați plătit.
Asistență IT pentru Afaceri Mici și Mari

Servicii IT pentru succesul afacerii tale

Propunerea noastră de helpdesk dedicat este dotarea cu ingineri concentrați pe un singur client. Avantajele helpdesk-ului dedicat OxygenTech includ: cunoașterea profundă a infrastructurii și mediului tău de lucru.

    Cere o oferta

    Echipa noastră de ingineri certificați și personal IT este gata să vă ajute să vă mențineți afacerea IT în siguranță și să vă asigurați continuitatea procesului de business.