Servicii cloud

Solutii si aplicatii care va pot ridica afacerea la un nivel superior!

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa va puteti gestiona afacerea de oriunde, oricand si cu orice dispozitiv? Sa aveti acces la datele si aplicatiile voastre in siguranta, fara sa va faceti griji de costuri, performanta sau mentenanta? Sa beneficiati de cele mai noi tehnologii si solutii pentru a va optimiza procesele si a va creste competitivitatea pe piata? Daca raspunsul este da, atunci aveti nevoie de servicii cloud de la Oxygentech!

Servicii cloud - ce sunt si cum va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea

Serviciile cloud sunt acele servicii care se bazeaza pe tehnologia cloud, adica pe utilizarea de resurse IT (servere, stocare, retele, aplicatii etc.) care sunt oferite prin internet, fara a fi instalate local pe dispozitivele utilizatorilor.

Serviciile cloud va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea prin:

Servicii cloud

Insa, pentru a beneficia la maxim de avantajele serviciilor cloud, aveti nevoie de un partener de incredere, care sa va ofere solutii personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor voastre. Acesta este rolul nostru, al Oxygentech, o firma specializata in oferirea de servicii cloud, aplicatii cloud si servicii consultanta cloud pentru orice tip de afacere.

Contactati-ne acum si solicitati o oferta pentru aplicatiile si serviciile cloud pe care le oferim!

De ce sa apelati la noi pentru servicii consultanta cloud - ce avantaje oferim

Suntem o firma specializata in oferirea de servicii cloud, aplicatii cloud si servicii consultanta cloud pentru orice tip de afacere, indiferent de domeniu sau de dimensiunea afacerii. Va ajutam sa mutati infrastructura, datele si aplicatiile in cloud, sa le configurati si sa le administrati eficient, sa le integrati cu alte sisteme si sa le securizati conform celor mai bune practici.

De asemenea, va oferim solutii personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor voastre, iar serviciile consultanta cloud de la Oxygentech nu sunt doar niste sfaturi generice. Facem o analiza amanuntita a situatiei actuale si elaboram o strategie clara de tranzitie catre cloud. De asemenea, asiguram suport tehnic constant atat pe parcursul implementarii solutiilor cloud, cat si dupa finalizarea procesului.

Iata ce ne recomanda ca fiind furnizori de servicii consultanta cloud de incredere: 

Servicii cloud

Nu lasati concurenta sa va depaseasca!

Solicitati o oferta si descoperiti cum va putem ajuta sa profitati la maxim de beneficiile serviciilor cloud!

Servicii cloud de la Oxygentech - cum va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea

Serviciile cloud va permit sa accesati resurse IT, cum ar fi servere, stocare, retele, software, fara a fi nevoie sa le cumparati sau sa le instalati fizic. Astfel, economisiti costuri, timp si spatiu, si beneficiati de flexibilitate, scalabilitate si securitate. Cu serviciile cloud de la Oxygentech, puteti:

Tipuri de servicii cloud

Serviciile cloud pot fi de mai multe tipuri:

Servicii cloud

Contactati-ne acum si solicitati o oferta pentru aplicatiile si serviciile cloud pe care le oferim!

Servicii consultanta cloud

Serviciile de consultanta cloud sunt acele servicii care va ajuta sa evaluati, planificati si implementati solutii cloud potrivite pentru afacerea voastra. Serviciile noastre includ:

Aplicatii cloud - alegeri inspirate pentru succesul unei afaceri

Aplicatiile cloud sunt acele aplicatii software care ruleaza in cloud, adica pe servere accesibile prin internet, fara a fi instalate pe dispozitivele utilizatorilor. Acestea pot fi de mai multe tipuri, cum ar fi:

Aplicatii cloud - beneficii si avantaje

Aplicatiile cloud va ofera avantaje precum:

Servicii cloud

Servicii consultanta stocare cloud

Oxygentech va ofera solutii de stocare cloud sigure, flexibile si eficiente pentru datele si aplicatiile dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de un spatiu de backup, de un mediu de colaborare sau de o platforma de dezvoltare, Oxygentech va pune la dispozitie servicii cloud adaptate nevoilor si bugetului dumneavoastra. 

Cu Oxygentech, beneficiati de avantajele tehnologiei cloud, cum ar fi accesibilitatea, scalabilitatea si securitatea datelor, fara a va face griji pentru infrastructura sau mentenanta tehnica!

Servicii cloud

Servicii consultanta pentru tehnologia cloud

Tehnologia cloud este o modalitate de a accesa si utiliza resurse informatice prin intermediul internetului, fara a fi nevoie sa le instalati sau sa le gestionati local. Prin tehnologia cloud, puteti accesa servicii precum stocarea, procesarea, analiza sau partajarea datelor, platind doar pentru ceea ce utilizati.

Tehnologia cloud va ofera posibilitatea de a va adapta rapid la schimbarile pietei si de a va imbunatati performanta si competitivitatea. Oxygentech este partenerul dumneavoastra de incredere pentru a va ajuta sa profitati de potentialul tehnologiei cloud.

Nu lasati concurenta sa va depaseasca! Solicitati o oferta gratuita si descoperiti cum va putem ajuta sa profitati la maxim de beneficiile serviciilor cloud!

Sunteti interesat de servicii si aplicatii cloud?

Contactati-ne acum pentru mai multe informatii!

Doriti sa cresteti productivitatea, eficienta si competitivitatea afacerii voastre? Oxygentech va ofera servicii cloud personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor voastre. Fie ca aveti nevoie de servicii cloud, aplicatii cloud sau servicii consultanta cloud, noi suntem partenerul ideal pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Vreti sa aflati mai multe despre oferta noastra si sa beneficiati de o consultanta personalizata? Va invitam sa ne vizitati la sediul nostru din Bucuresti, Str. Nita Elinescu, Nr.23B, Sector 3. De asemenea, ne puteti contacta prin pagina contact, la telefon 031 4100 600 sau prin email contact@oxygentech.ro.

Va asteptam sa ne cunoastem si sa va convingem de avantajele pe care le oferim prin serviciile si aplicatiile cloud pentru afacerea dumneavoastra! Contactati-ne pentru a afla cum va putem ajuta!