Asistență teren
infrastructură centru de date

Avem 3 niveluri de asistență IT construite pentru afacerea ta. Lasă-ne să fim partenerul tău tehnologic de încredere!

Vă putem gestiona infrastructura prin aplicarea soluțiilor noastre IT

Prezentarea serviciilor

La OxygenTech, înțelegem că funcționarea consecventă a rețelei dumneavoastră este esențială pentru misiune. Experții noștri IT interni vor personaliza și gestiona soluții de internet și date rentabile și eficiente, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs. de bază, nu pe rețea.
Profesioniștii OxygenTech non-stop lucrează pentru a vă rezolva provocările legate de rețea. Oferim soluții de rețele de afaceri cu fir și fără fir, care oferă o experiență constantă a utilizatorului și abordează provocările comune de rețea, permițându-vă în același timp să preia controlul asupra viitorului rețelei dvs. Aceasta înseamnă că sunteți flexibil să adoptați noi tehnologii, să vă îmbunătățiți infrastructura, să creșteți performanța și să vă reduceți costurile.

LAN/WAN

De peste zece ani, Centrul de operațiuni de rețea al OxygenTech oferă clienților din întreaga lume monitorizare, întreținere și asistență non-stop pentru compania WAN și/sau LAN.
Experții noștri IT gestionează LAN/WAN-ul clienților și alocă resurse fizice pentru a monitoriza, depana sau coordona echipamentele de înlocuire atunci când este necesar.

Cu un număr de parteneri și vânzători cooperanți certificați, OxygenTech Network Management Services este singurul suport IT de care aveți nevoie pentru a reduce riscul de oprire neplanificată, pentru a îmbunătăți agilitatea globală, pentru a simplifica managementul și pentru a oferi o capacitate mai mare a rețelei la un cost mai mic.

Parteneri și Vendori

  • Cisco
  • Palo Alto
  • HP
  • Dell
  • Juniper
  • ADTRAN

Managementul securității IT

Serviciile noastre de securitate gestionată oferă clienților o gamă largă de servicii de securitate în cloud în ultimii zece ani.
Centrul de operațiuni de securitate al OxygenTech sprijină clienții din întreaga lume 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Împreună cu echipa de experți în securitate IT calificați și cunoscători de tendințe, aceștia formează serviciile de securitate cibernetică de nivel enterprise ale OxygenTech pentru a vă proteja mediile cloud hibrid și multi-cloud.

Router Management

Serviciul de gestionare a routerului OxygenTech preia responsabilitatea gestionării routerelor de rețea, de la furnizare până la configurarea și instalarea routerului, precum și managementul și întreținerea.
Veți elimina necazurile și cheltuielile asociate cu gestionarea routerelor de rețea și veți vedea imediat beneficiile soluțiilor de routere de rețea eficiente și rentabile.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați la 031 4100 600

Întrebări Obișnuite

Cu abonamentul lunar, veți beneficia de asistența noastră Service Desk atunci când aveți nevoie de ajutor instant. Când aveți întrebări și aveți nevoie de răspunsuri imediat, echipa noastră 24/7 Service Desk acționează ca un singur punct de contact pentru a oferi atât suport reactiv, cât și administrativ pentru sarcinile de rutină.
Când trimiteți un ticket, va trebui să trimitem un tehnician la locația specificată de tine. Timpul necesar tehnicianului pentru a rezolva problema solicitată este facturat la oră.
Serviciul de asistență IT vă oferă acces instantaneu la platformă și vă permite să trimiteți tickete. Este ideal pentru o cerere sau un proiect unic, permițându-vă să solicitați cu ușurință un tehnician să fie expediat la fața locului.
Angajăm doar profesioniști calificați și cu experiență pentru a ne asigura că oferim clienților noștri soluții și servicii ITde calitate.
Adăugăm permanent servicii și locații noi în portofoliul nostru. Dacă un oraș nu este încă disponibil, vă rugăm să ne contactați și vom lucra cu dvs. remote pentru a rezolva problema solicitată.
OxygenTech a prevăzut așteptările și cerințele dvs. de servicii IT și generează automat acordul de service IT ca document legal. Odată semnat digital, se transformă în contract de servicii IT pentru a asigura transparența și un proces automat de facturare.
Securitatea datelor tale este prioritatea noastră. Platforma OxygenTech cuprinde ingineri la nivel local, dar fiecare client are un profil de utilizator dedicat cu acces exclusiv la date.
Anularea este efectivă la sfârșitul perioadei curente de abonament. Pentru Planul anual, anularea este efectivă la sfârșitul anului pentru care ați plătit. Pentru planul lunar, anularea este efectivă la sfârșitul lunii pentru care ați plătit.
Asistență IT pentru Afaceri Mici și Mari

Servicii IT pentru succesul afacerii tale

Propunerea noastră de helpdesk dedicat este dotarea cu ingineri concentrați pe un singur client. Avantajele helpdesk-ului dedicat OxygenTech includ: cunoașterea profundă a infrastructurii și mediului tău de lucru.

    Cere o oferta

    Echipa noastră de ingineri certificați și personal IT este gata să vă ajute să vă mențineți afacerea IT în siguranță și să vă asigurați continuitatea procesului de business.