Externalizare IT

Solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra

V-ati gandit vreodata sa externalizati serviciile IT ale companiei dumneavoastra? Daca nu, ar trebui sa o faceti. Externalizarea IT este o modalitate eficienta si rentabila de a va asigura ca aveti acces la cele mai bune solutii tehnologice, fara sa va faceti griji de costuri, personal sau infrastructura. In plus, externalizarea IT va ofera mai mult timp si resurse pentru a va concentra pe activitatile principale ale afacerii dumneavoastra.

Servicii externalizare IT - beneficii si avantaje

Serviciile de externalizare IT au numeroase beneficii si avantaje pentru compania dumneavoastra, printre care:

Externalizare IT

Contactati-ne acum pentru servicii externalizare IT si aflati cum va putem ajuta sa economisiti timp si bani!

De ce sa apelati la noi pentru externalizare IT

Daca sunteti in cautarea unui partener de incredere pentru externalizarea serviciilor IT, Oxygentech poate fi alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Iata ce ne recomanda ca fiind un partener de incredere pentru acest gen de servicii:

Externalizare IT

Contactati-ne acum pentru servicii externalizare IT si aflati cum va putem ajuta sa economisiti timp si bani!

Servicii externalizare IT - cum se desfasoara colaborarea cu noi

Serviciile de externalizare IT pe care le oferim includ vizite periodice la locatia dumneavoastra pentru a verifica starea sistemelor pe care le monitorizam. De asemenea, asiguram o supraveghere continua a serverului de configurare IT, oricand si oriunde.

Daca intampinati dificultati, va vom oferi asistenta telefonica sau prin intermediul instrumentelor noastre de la distanta. Daca nu putem rezolva problema prin aceste metode, ne vom deplasa la locatia dumneavoastra, la un moment convenabil (de obicei in intervalul de 2-4 ore lucratoare) pentru a efectua reparatiile necesare. De asemenea, va vom trimite lunar un raport cu activitatile de intretinere IT efectuate in luna respectiva.

Externalizare IT

Servicii externalizare IT - ce solutii oferim

Oxygentech va ofera o gama variata de servicii externalizare IT, care acopera toate aspectele legate de tehnologia informatiei. Printre serviciile noastre se numara:

Contactati-ne acum pentru servicii externalizare IT si aflati cum va putem ajuta sa economisiti timp si bani!

Externalizare IT - Suport Pro-activ

Oferim 24/7 suport pro-activ pentru serviciile de externalizare IT, ceea ce inseamna ca prevenim si rezolvam eventualele probleme inainte ca acestea sa afecteze functionarea afacerii dumneavoastra. Folosim instrumente avansate de monitorizare si diagnosticare, care ne permit sa identificam rapid orice anomalie sau defectiune. De asemenea, efectuam teste periodice si verificari ale sistemelor si aplicatiilor dumneavoastra, pentru a ne asigura ca functioneaza la parametri optimi.

Vizam supravegherea prioritara in gestionarea proactiva a serverelor si statiilor de lucru / laptop-uri iar masurile noastre proactive de sprijin includ:
• Server de suport cu intretinere automata si manuala pentru pc-uri;
• Asset de urmarire;
• Patch si Managementul Securitatii.

Externalizare IT
Externalizare IT

Externalizare IT - Suport Re-activ

Oxygentech ofera si un suport re-activ pentru serviciile de externalizare IT, ceea ce inseamna ca intervenim prompt si eficient la orice solicitare sau incident aparut in timpul functionarii afacerii dumneavoastra. Avem o echipa de specialisti disponibili 24/7, care va pot oferi asistenta si suport tehnic prin telefon, email sau chat. De asemenea, putem interveni la sediul dumneavoastra, daca este necesar, pentru a remedia orice problema.

La Oxygentech, ne-am cladit echipe care se specializeaza in cererile de suport de la distanta si la sediu firmei dumneavoastra, acestea vizand:
• Servere Re-Active, statii de lucru si suportul mobil;
• Back-up pt. activitatea curenta;
• Supravegherea permanenta a desfasurarii resurselor IT in cadrul companiei dumneavoastra.

Externalizare IT - Controlul Calitatii

Oxygentech va ofera un control al calitatii pentru serviciile externalizare IT, ceea ce inseamna ca ne asumam responsabilitatea pentru rezultatele si performanta serviciilor pe care vi le oferim. Avem un sistem de evaluare si feedback, care ne permite sa masuram gradul de satisfactie al clientilor nostri si sa imbunatatim constant calitatea serviciilor noastre. De asemenea, respectam standardele si normele internationale de calitate si securitate in domeniul IT.

Departamentul de Control al calitatii serviciilor Oxygentech supervizeaza urmatoarele domenii:
• Experienta clientilor;
• Documentatia site-ului;
• Schimbarea de management;
• Verificarea calitatii tichetelor si revizuirea lor.

Externalizare IT

Contactati-ne acum pentru servicii externalizare IT si aflati cum va putem ajuta sa economisiti timp si bani!

Externalizare IT

Externalizare IT - Outsourcing pentru companii straine

Oferim companiilor straine posibilitatea de a externaliza serviciile IT, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de avantajele externalizarii IT, indiferent de locatia sau tara in care va desfasurati activitatea. Avem o experienta vasta in colaborarea cu companii din diferite domenii si industrii, atat din Romania, cat si din strainatate.

Costurile inca reduse din Romania fac foarte profitabila pentru companiile din afara Romaniei externalizarea IT sau doar la nivel de helpdesk. Oxygentech poate oferi astfel de externalizare pentru companiile din Europa si din America de Nord.

Vreti o oferta personalizata pentru servicii de externalizare IT? Contactati-ne!

Daca sunteti interesati de serviciile noastre de externalizare IT si vreti sa primiti o oferta personalizata in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Oxygentech isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Str. Nita Elinescu, Nr.23B, Sector 3. Pentru a ne contacta puteti consulta pagina contact, ne puteti suna la numerele 031.4100.600 sau ne puteti trimite email la adresa contact@oxygentech.ro

Va asteptam sa discutam despre cum va putem ajuta sa va dezvoltati afacerea cu ajutorul serviciilor de externalizare IT! Apelati la noi si veti uita de problemele IT ale firmei dumneavoastra!