Despre noi

Suntem profesioniști cu experiență care înțeleg că serviciile IT se
schimbă și suntem adevărați parteneri cărora le pasă de succesul tău.

Ajutăm liderii in afaceri să profite la maximum de investiția lor în tehnologie

Echipa noastră este echipa ta

De-a lungul timpului, afacerea noastră s-a extins și oferim o gamă largă de asistență, de la stații de lucru, rețele, servere (on-premise sau cloud), Office 365, servicii de consultanță, soluții de securitate și achiziție de hardware și software.

Misiunea noastră este să ajutăm directorii de afaceri să profite la maximum de investiția lor în tehnologie. Clienții noștri se află în diferite zone geografice și verticale, dar au un lucru în comun – înțeleg valoarea IT-ului și impactul pe care o tehnologie excelentă îl are asupra operațiunilor lor de afaceri.

Aflați mai multe despre procesul nostru de lucru, de la contact până la asistență!

Lucrul Cu Noi

Misiunea noastră este să valorificăm puterea tehnologiei și să ajutăm directorii de afaceri să profite la maximum de investiția lor în tehnologie, la premisă sau în cloud. Oferta de asistență IT Oriunde a companiei oferă stații de lucru, rețea, server, cloud, backup, securitate și servicii de consiliere pentru sute de companii, astfel încât acestea să poată rămâne competitive cu utilizarea inovatoare a tehnologiei.

Colaborare ușoară

Primul pas către angajamentul nostru este un proces ușor de îmbarcare. Lucrăm împreună pentru a completa un chestionar de pre-audit. Programăm o întâlnire de lansare în care vă întâlniți cu echipa de proiect și punctul dvs. principal de contact (Consilier tehnologic). Programăm și efectuăm un audit la fața locului și/sau la distanță al infrastructurii dumneavoastră IT.

Raportare în timp real

Clienții noștri au acces la un portal de Business Intelligence în timp real, unde puteți vedea cererile dvs. de asistență și toate activele dvs. IT, în timp real. Acces în timp real la toate biletele din cadrul organizației dvs. Acces în timp real la toate situațiile financiare și facturile dvs. Acces în timp real la portalul BI cu raportare privind SLA-uri, bilete, timp de funcționare a serverului și a rețelei și multe altele

Accelerează-ți cariera acum!

Alăturați-vă unui mediu bun de lucru pentru a construi un mare talent!

Muncim din greu, așa că ne luăm munca foarte în serios. În calitate de membru al echipei OxygenTech, nu numai că vei contribui la proiecte de ultimă generație și inovatoare și vei construi o carieră profesională, dar te vei bucura și de beneficiile care transformă munca ta într-o pasiune.


Dacă ești un adevărat tehnician, îți place ceea ce faci și vrei să lucrezi într-un mediu progresist, te așteptam in echipa noastra.