Soluții și servicii IT inovatoare

Oricare ar fi obiectivele tale de afaceri, tehnologia poate fi o pârghie importantă in succes. De fapt, oricare ar fi misiunea ta, ai nevoie de tehnologia potrivită. OxygenTech are expertiza și serviciile necesare pentru a te ajuta.
SERVICII IT PENTRU AFACERI

Lasă tehnologia in gestiunea noastră, astfel încât să-ți poți dezvolta afacerea!

Spațiu de Lucru Digital

Spațiu de Lucru Digital

Soluțiile pentru Spațiu de Lucru Digital sunt concepute pentru a rezolva provocările de personal IT pe termen scurt și lung. Locurile de muncă moderne necesită.
Citește mai mult
Servicii Cloud

Servicii Cloud

Serviciile noastre cloud vă pot ajuta afacerea în orice stadiu în care vă aflați. Suntem aici pentru a vă ajuta cu: Evaluarea pregătirii pentru cloud.
Citește mai mult
Securitate IT

Securitate IT

Oferim servicii de securitate IT, precum și servicii IT de recuperare în caz de dezastru concepute pentru a vă proteja mediul IT critic de vătămări..
Citește mai mult
Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Echipa noastră are o experiență vastă în transferul companiilor de toate dimensiunile în Office365 și asistență ulterior. Migrare eficienta la Office365
Citește mai mult
Ingineri Locali de Teren

Ingineri Locali de Teren

OxygenTech oferă acces la tehnicieni de teren cu experiență și certificare, gata să te ajute, indiferent de locația ta, să instaleze sau să depaneze ...
Citește mai mult
Inginer IT la Cerere

Inginer IT la Cerere

Încercarea de a vă rezolva toate provocările IT pe plan intern poate deveni costisitoare și o distragere majoră a atenției. Folosirea unor firme de consultanță.
Citește mai mult
SERVICII IT PENTRU AFACERI

Lasă-ne să-ți gestionăm tehnologia, astfel încât să-ți poți dezvolta afacerea.

Tehnologia vă poate aduce mai aproape de obiectivele dvs. de afaceri decât credeați că este posibil – iar noi vă putem arăta cum. Cititi mai multe informatii despre serviciile noastre și descoperiți cum OxygenTech vă poate ajuta să transformați eficiența, productivitatea și profitabilitatea organizației dvs.

Asistență IT pentru utilizatorii finali

Dacă sunteți în căutarea unui partener IT de încredere, care nu numai că vă va ajuta să asigurați continuitatea afacerii, ci va și...

Asistență PC

Sprijinirea forței de muncă variabile și extrem de mobilă de astăzi înseamnă mai mult decât doar echiparea dvs....

Asistență Dispozitive Mobile

OxygenTech oferă suport tehnic pentru toate dispozitivele Android și iOS pentru a rezolva problemele rapid de oriunde...

Asistență POS Retail

Găsirea partenerului de servicii de asistență POS potrivit înseamnă a găsi unul care poate oferi o gestionare completă a ciclului de viață...
Nu ezitați să ne contactați sau ne puteți suna oricând la 031 4100 600

OxygenTech este un furnizor de soluții tehnologice complete, o companie IT care combină expertiza, creativitatea și versatilitatea tehnologiilor pentru succesul tău. Soluțiile noastre ajută companiile să migreze către cloud, să îmbunătățească operațiunile prin servicii IT gestionate corect.

    Cere o oferta

    Echipa noastră de ingineri certificați și personal IT este gata să vă ajute să vă mențineți afacerea IT în siguranță și să vă asigurați continuitatea procesului de business.

    Success Stories

    Case Studies

    Working hard to earn our customers’ trust. Get Started!