Retail & Horeca

Retail & Horeca

Reimaginați experiența de retail

Transformă întreruperea în avantajul tău competitiv.

Te confrunți cu așteptări mari și întreruperi. Conectăm informațiile de la magazine la furnizori, astfel încât să puteți rezolva probleme, să personalizați cumpărăturile și să simplificați operațiunile.

 

Câștigă eficiență printr-o singură platformă

 

Operațiuni inteligente de retail

 

Profitați mai mult de tehnologia din magazin, optimizarea aspectului magazinelor și menținerea locațiilor în alinierea activității.

Excelență în asistența clienților

Creați loialitatea clienților prin asistența rapidă a problemelor, servicii end-to-end și rezolvarea rapidă a problemelor.

Asistență centralizată

Facilitați gestionarea unei rețele globale de francizați printr-un singur portal și fluxuri de lucru automatizate.

Aliniați tehnologia cu obiectivele dvs. strategice

Dezvoltați-vă afacerea cu serviciile noastre de asistență IT

Oferim o expertiză de neegalat axată pe alinierea tehnologiei cu obiectivele dvs. de afaceri și cerințele industriei. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, nevoia de servicii de suport IT gestionate crește odată cu dvs. Parteneriatul cu noi va asigura flexibilitate și scalabilitate pentru a vă satisface nevoile IT.

Nu ezitați să ne contactați la 031 4100 600

Opțiunea noastră de helpdesk dedicat este gestionarea și dotarea cu ingineri concentrați pe un singur client. Avantajele helpdesk-ului dedicat OxygenTech includ: cunoașterea profundă a infrastructurii și mediului tău de lucru.

    Cere Ofertă

    Echipa noastră de ingineri certificați și personal IT este gata să vă ajute să vă mențineți afacerea IT în siguranță și să vă asigurați continuitatea procesului de business.