Industrie & Energie

Industrie & Energie

Transformarea serviciilor de energie și utilități începe aici

Operațiuni conectate la energie și livrare de servicii moderne pentru companiile de petrol-gaze și utilități printr-o platformă digitală pregătită pentru viitor.
 
Într-un peisaj dinamic al energiei și al utilităților, vă ajutăm să rămâneți concentrat pe activele și operațiunile care conduc la succesul afacerii.

 

Operați cu flexibilitate

Creșteți eficiența operațională și îndepliniți standardele de reglementare, rămânând în același timp agil pentru schimbarea afacerii.

Eficiență operațională

Pregătiți-vă tehnicienii să ofere cel mai rapid și mai precis serviciu și urmăriți problemele până la rezolvare.

Excelență în serviciul clienți

Gestionați și rezolvați cererile rapid și la un cost mai mic, cu o vizualizare completă și instrumente moderne.

Operații conectate

Îmbunătățiți valoarea rețelei dvs. inteligente prin colectarea de date pentru a gestiona și a aborda în mod proactiv întreruperile.

Aliniați tehnologia cu obiectivele strategice de business

Dezvoltați-vă afacerea cu serviciile noastre de asistență IT

Oferim o expertiză de neegalat axată pe alinierea tehnologiei cu obiectivele dvs. de afaceri și cerințele industriei. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, nevoia de servicii de suport IT gestionate crește odată cu dvs. Parteneriatul cu noi va asigura flexibilitate și scalabilitate pentru a vă satisface nevoile IT.

Nu ezitați să ne contactați la 031 4100 600

Opțiunea noastră de helpdesk dedicat este gestionarea și dotarea cu ingineri concentrați pe un singur client. Avantajele helpdesk-ului dedicat OxygenTech includ: cunoașterea profundă a infrastructurii și mediului tău de lucru.

    Cere Ofertă

    Echipa noastră de ingineri certificați și personal IT este gata să vă ajute să vă mențineți afacerea IT în siguranță și să vă asigurați continuitatea procesului de business.