Imobiliare & Construcții

Imobiliare & Construcții

Servicii IT pentru imobiliare și construcții

Proiectele de construcție s-au schimbat drastic în prezent. Având în vedere cantitățile mari de date, aveți nevoie de un mediu IT care să vă poată gestiona sarcinile de lucru și să vă satisfacă nevoile.

 

Beneficiați de experiența specifică industriei

Serviciile noastre IT vă pot ajuta compania de construcții să experimenteze beneficiile care vin odată cu a avea profesioniști IT cu înaltă experiență și specializare în conducerea proiectelor, proiectarea proceselor și sprijinirea nevoilor dumneavoastră.

Cloud Computing în industria construcțiilor

 

Serviciile cloud au avantaje majore, dar pot fi dificil de implementat în construcții unde accesul la internet poate fi limitat sau nu este încă disponibil. Vă putem sfătui ce sarcini de lucru ar fi optimizate într-un mediu cloud și care ar trebui să rămână on-prem sau într-un mediu hibrid.

Putem activa capabilitățile offline pentru a face modificări la planurile site-ului, planurile de proiect și alte resurse cheie care se sincronizează atunci când sunt conectate din nou. Având în vedere că colaborarea între meserii este o parte esențială a construcțiilor, putem asista la selectarea și implementarea soluțiilor de colaborare și flux de lucru.

Management de proiect IT in construcții


Echipa noastră are manageri de proiect seniori care vă pot sfătui cu privire la unele dintre cele mai bune soluții software și procese pentru a vă menține proiectele IT pe drumul cel bun și finalizate la timp.

Aliniați tehnologia cu obiectivele strategice de business

Dezvoltați-vă afacerea cu serviciile noastre de asistență IT

Oferim o expertiză de neegalat axată pe alinierea tehnologiei cu obiectivele dvs. de afaceri și cerințele industriei. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, nevoia de servicii de suport IT gestionate crește odată cu dvs. Parteneriatul cu noi va asigura flexibilitate și scalabilitate pentru a vă satisface nevoile IT.

Nu ezitați să ne contactați la 031 4100 600

Opțiunea noastră de helpdesk dedicat este gestionarea și dotarea cu ingineri concentrați pe un singur client. Avantajele helpdesk-ului dedicat OxygenTech includ: cunoașterea profundă a infrastructurii și mediului tău de lucru.

    Cere Ofertă

    Echipa noastră de ingineri certificați și personal IT este gata să vă ajute să vă mențineți afacerea IT în siguranță și să vă asigurați continuitatea procesului de business.